dyra mango


igår var jag o handla och köpte de dyraste mango jag har köpt på länge. två stycken för typ 60kr! men det är det värt, de är ju så otroligt söta dessa mango från Pakistan.
imorse när jag vaknade lukta det skit inne i lägenheten, det stank sopor, bläääää
mina sopor hade börjat lukta något enorm, så det första jag gjorde var att slänga soporna. vilken härlig syssla att börja med när man vaknar.
äntligen fredag igen och imorgon får jag sova länge.... ska gå till blackeberg och se hur långt de har kommit med lägenheten. vore coolt ifall det snart var klart. eller det måste snart vara klart eftesom det är flytta dags i december. men innan dess kommer augusti och semester...
veckan innan vi drar till Italien så ska vi nån stans och bada, men vart? kanske frankrike? går ju snabbt och bila dit, kan knappt ta mer än 3½ timme eller? jajja, vi får se vad vi gör. vad vi än gör så kommer det vara toppen. får bara inte glömma att hämta M:s snorkelutrustining som är i renoverings lägenheten.
köpte en klänning på Lindex idag, en klänning som jag har viljat ha hela tiden men varit för dyr. o nu var den på rea och så köpte jag, men nu jag när tänker efter så vet jag inte om jag vill ha den. men förmodligen behåller jag den. åt en tårtbit på jobbet eftersom en kollega fyllde år...det var gott men jag känner mig så uppsvullen, jag springer flera km varje vecka för att gå ner och så käkar jag värsta tårta ahhhhh....
hoppas på att ikväll käka nachos med guacumole. mums!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0