vita converse till salu

vita höga converse i storlekt 36 (3½) helt nya. säljes för 450kr. skriv till mig om du är intresserad.

bild: privat


almåsa konferens

bild: privat

förra veckna var jag 3 dagar ute på almåsa konferens, utanför västerhainge för en utbildningskurs. det var jättemysigt där ute och utbildningen var bra. men det absolut bästa var nog deras mat. det var mkt mat hela tiden och det var jättegott o mättande. det var allt från oxfile, laxfile, färska räkor, goda ostar, efterätter och bakelser etc. jag skulle kunna räkna upp allt gott som serverades...men då hade ni alla dreglat som bara den. skulle tagit bilder på maten, men jag tyckte det var lite pinsamt när vi var så många som skulle sitta o äta.

en helg där ute på men sina käraste är att rekommendera!

me like miffy

helgen har varit toppen! lördagen massa fönstershopping (och lite riktig shopping också, men inte så jättemkt...) där bland annat dessa fina bilder kommer från. särskilt söta söta miffy lampan. middag med erica och sussi på en av mina favvo restauranger, kotyo där jag åt både sushi och gyoza. riktigt mumsigt!

söndag var fylld med riktig mys med sol och kärlek. skulle egentligen haft ännu mysigare med patsy med familj men när virus o bakterier invaderar så blir det inte alltid som man har tänkt.

denna veckan kommer jag äta massa god mat vet jag redan nu! så inget bakande men massa ätande. berättar mera under veckan! hej hopp galopp!

bild: privat


glutenfritt morotsbröd


bild: privat

igår kväll bakades mitt glutenfria morotsbröd. det var väldigt väldigt kladdigt men det blev faktikst mycket gott och saftigt! jag tog utmaningen och klara den! yes!

bullar upp

till helgen ska jag få mkt trevlig och roligt besök hela vägen från skåneland :)
erica kommer o hälsar på o det är alltid så mysigt. det är då jag tar tillfället att gå i alla fina inredningsbutiker som jag annars aldrig gör själv för hon gillar det. jag gillar det också men jag är bara dålig på det. när jag går ut o shoppar så är det till klädesbutikerna jag går till...

så på fredag innan hon kommer så blir det testbakning av glutetnfritt bröd. tyvärr känns det lite som fusk när jag köper finax mjölblandning, but what to do??? det är lite svårare att laga mat till min fina vän då hon är både vegan och glutenallergiker men det är världens utmaningen för mig och jag tycker det är superduper kul. bild på detta kommer så fort det är bakat :)

bild: privat


vetebullar som blir semlorbild: privat


fettisdagen firas såklart med en semla. den intogs på jobbet. tack jobbet för att ni bjöd oss på en semla, men tyvärr var den inte god alls.

så ikväll har jag bakat själva vetebullen till semlorna för att själv få smaska på goda semlor. men just nu är jag inte hungrig alls så det blir ingen semla mer för idag. men det doftar ljuvligt gott av kardemumma här. och jag har hunnit med så mkt mer än vad jag brukar göra just för att jag fick min lilla stund att koppla av med att lösa upp jästen i smör/mjölk blandningen, känna doften av jästen och knåda ihop degen. för mig finns det inget mer avslappnade när jag hör min elvisp gå igång :)


pocky

en riktig intensiv helg har jag haft. åkt mkt fram och tillbaka och träffat många nya människor. jätteroligt, men också utmattande. fast fortfarande lycklig, så vad spelar det för roll?! :)

här är nästa ledtråd till vart min nästa resa går till, om du inte redan har gissat ;)
supergoda pocky som tyvärr inte är så lätt att finna i Sverige....men de finns bara man vet vart man ska leta.

bild: http://www.glico.co.jp/


och jag bara älskar deras reklamer! här är en av dem! enjoy!

RSS 2.0