julgransplundring 2011bild: privat


detta har varit min helg, baka, baka och sen massa lekande barn och syster som clown. mitt jobb brukar ha en årlig julgransplundring för allas anställdas barn. o jag ställde upp med att hjälpa till och baka massa cupecakes. syrran var clown o hjälpte till att göra ansiktsmålning. det var riktigt rolig men ack så trött jag är efter helgen. kan man få helg efter helg???

morotskaksmuffins

alltså...jag har åkt på en ny förkyldning. jag som sällan är sjuk har varit sjuk hur mkt som helst. e riktigt riktigt trött på det nu. vakna imorse med hosta, kli i halsen och tungt huvud och ont i ansiktet. sovit mest hela dagen och är ändå helt slut o kommer krypa ner i sängen snart igen.

morotskaksmuffinsen jag bakade i fredags blev goda tycker jag trots att jag glömde en liten ingrediens. men det gjorde den bara mkt nyttigare helt enkelt.

måste sova nu igen....

bild: privat


misslyckat eller lyckat?

ojdå...ikväll lärde jag mig att jag inte ska baka när jag är superduper trött...
bakade morotskaka i muffinsformar. när jag hade ställt in allt i ugnen och jag satta mig ner så insåg jag att jag inte hade tillsatt smöret!!! kan bara hända mig när jag är extremt trött. den stod rakt framför mig under hela tiden när jag bakade. hur kunde det bli så undrar jag ibland.

jag bestämde mig för att grädda klart de ändå och så får jag väl baka nya imorgonbitti. men men, till min stora förvåningen, så såg de väldigt fina ut och jag smakade! succé!!! eller kanske det hade blivit bättre med lite smör, men det är verkligen inget fel på dem. saftiga och goda! helt perfekt. så behöver inte baka om allt igen imorgon!!! jippi!! så bilder när allt är klart blir det först imorgon.

men vet ni vad jag gjorde innan jag kom hem....tog mig till stan förstås. för jag hade på känn att accessorize skulle ha börjat med sin 70% rea. o visst hade jag rätt!!! massa fina fynd kom med hem. tyvärr gick jag in i andra affärer också och blev några hundra lappar fattigare men som alltid efter en bra shoppingrunda, ack så mkt lyckligare!

bild: privatflera hundra bollar i luften

så idag har jag så smått börjat med en av kurserna för våren. digital bildbehandling. jag ser verkligen framemot att börja med den och få göra allt i min egen takt. men jag vet redan nu hur jag är som person. måste prestera 100% alltid och ska ha det perfekt.

vilket betyder att jag får prioritera om lite saker o ting här i livet just nu. måste börja planera in tid för att sitta framför daton o plugga. o så träningen har jag kommit igång med. känner mig duktig men det tar verkligen på krafterna det också. känner inte alls att jag får mer energi av att träna. men om jag inte hade tränat kanske jag inte hade orkat med allt annat.

just nu önskade jag att det fanns flera timmar på en dag, flera dagar på en vecka. men såklart lika många arbetstimmar som det är nu. vad jag hade hunnit mer massa massa!!! men imorgon ska jag baka till på lördag o jag hoppas mitt vanliga baklugn infinner sig då och jag blir lite mer avslappnad. fast just nu är det nog endast en lång natt sömn som får mig avslappnad. ingen bild idag...orkar inte...men imorgon kanske på alla delikata bakverk jag ska baka!

suger, suger

 

bild: http://svenskdam.se/etikett/sugar-i-hetaste-laget/


i lördags fick jag en av de finast julklappar! var och såg musikalen suger - i hetaste laget med f och den var riktigt riktigt bra! rekommenderar er verkligen att gå o se den!!! för övrigt hade jag en superduper mysig helg! nästa helg och helgen därefter blir det bak i fullt lass! :)

 

ska försöka vara lite duktigare att hinna uppdatera här inne. just nu går tiden bara så snabbt o jag försöker hinna med så mkt som möjligt. busy, busy konstant!!!

 


wagamama

i fredags var jag på wagamama o käka nudelsoppa med nie o måns. det var väldigt väldigt gott o ett mysigt ställa faktiskt. har gått förbi wagamama massa gånger i zürich. konstigt att jag aldrig gick in o åt där någon gång alls. men wagamama i sthlm blir det defintivt oftare för ming del nu.

bild: privati love accessorize

under reatider så är det alltid en butik jag går till, min favorit butik, accessorize! om jag kunde hade jag nästan köpa allt som de har där. o denna mellandagsrean blev inte något undantag. vilket ledde till att jag är luspank nu :S men det är bara till att käka nudlar i massa denna månaden :) gott det med! här är några fynd jag har gjort på rean!

bild: privategg&milk

nyligen hemkommen från göteborg där jag hälsa på min vän nie och firade nyår med henne. dagen innan nyårsafton shoppade vi lite och käka brunch på egg&milk. mumsigt värre!

bild: privat


RSS 2.0