day two in london town

dag 2. började med en frukost på hotellet. helt ok, med croissanter, toast och små baguetter, flingor, färsk frukt, juice och te. sen gick vi verkligen hela dagen o såg alla sevädheter under dagsljus.

bland annat stod vi utanför buckinghum palace för att få se på vaktbytet som skulle vara något riktigt sevärt. vi stod där o hängde typ en timme...och ingetting hände.  suck....vi som hade så otroligt bra platser, vi skulle haft förstaklass platser om de hade kör denna stora grej liksom. en timmes mindre shopping...suck igen...vad hände egentligen? enligt alla guideböcker vi hade med oss skulle detta äga rum varje dag kl 11.30. o ja, en del av guideböckerna var nyligen uppdaterad. varken jag eller s gillar buckingham palace...isch säger jag...


vi fortsatte till st. james park där s mata en ekorre nötter, köpte glass och tjuvsatt på de gröna solstolarna till vakterna bad oss att betala..då drog vi såklart.


hamna till sist i china town där vi stod utanför varje restaurang där det hängde grillade ankor vid fönstret, och dreglade. till sist bestämde vi oss för att äta på en av alla restauranger och det var sjukt gott o massa mat! jag trodde aldrig vi skulle äta upp allt men min syster var ju med mig så hur tänkte jag egentligen :P 

därefter var det shopping, shopping och shopping för hela slanten. dock var det syrran som hittade mest saker denna dag. vi var på topshop i flera timmar! det är ju så stort! typ 4 eller 5 våningar med kläder, accessoarer etc.

sen gick vi hem och var dödströtta. tanken var att vi skulle ta oss till brick lane för att festa men vi var helt slut. vi kom knappt iväg för att äta middag. försökte hitta ställen som serverade fish and chips med vi kom iväg alldeles för sent o de flesta ställen var stängda så det blev pizza hut. sen stupa vi i säng...to much shopping säger jag bara!

bild: privat


bruka design





bild: http://www.brukadesign.se/index.php

imorgon efter jobbet ska jag iväg till bruka design och shoppa loss! de har rea vet ja!!! :)

 


day one in london town

här kommer storyn om min o syrrans oförglömliga londonresa. dock kör jag dag för dag. det är så mkt med jobb, träning och allt runt om i livet så jag hinner inte blogga så mkt tyvärr. men jag försöker hinna så gott jag kan...mest för att skriva av mig.


dag 1. vi åkte med ryanair på torsdagkväll och allt gick smidigt och bra. kom fram efter 2,5 timme och åkte in till victoria station från gatwick apt med express tåget. vi gick till vårt hotell som låg gångavstånd från victoria. det var hur smidigt som helst. hotellet, wellington hotel, en gammal skola som är omgjord som ligger i westminister området. vi fick vårt rum och gick ut för att äta vår första måltid i london. och  det blev indiskt! det var himmelskt gott och vilken service vi fick. de var så söta där och vi fick med oss varsin ros när vi gick därifrån....


efter middagen var det en utforskningspromenad. efter 5 min promenad ser vi big ben resa sig över oss. oj tänker både jag o s. låg det så nära vårt hotell? vi fotade som galningar och var nog både ganska euforiska för att vi befann oss i london...

bilder: privat


skynda, skynda



efter jobb idag så är det bara till att skynda hem för att förbereda inför festen ikväll. ska ha en japans fest igen, fast denna gången för mina söta vänner. mest för att jag är sugen på att åka till japan och japansk mat. och kombinera ihop det med att träffa mina vänner så kan det ju inte bli mer än perfekt eller hur?

o för er alla resenärer som sitter fast på flygplatsen eller resedestination pga. vulkanaskan. jag tycker verkligen synd om er och hoppas att askan i luften försvinner snart så att alla kan komma hem igen. vi får hoppas på det bästa.

trevlig lördag!

sött godis

är helt enkelt för trött för att blogga om resan. blev inte riktigt en helg som jag hade tänkt mig. jobbade över till kl. 22 ikväll för denna vulkanaskan som finns i luften. är väldigt väldigt trött nu o ska upp o jobba tidigt imorgon också. men det blir en del cash så jag ska inte klaga, ketjing :)

här kommer en bild på lite av vad jag köpte i en asiatiskt candyshop i londons china town. det är bara ursött. ska skicka några karameller till en tjej som jag vet bara gillar hello kitty.

sov gott vänner!

bild: privat

 

 

 


afternoon tea i london

åh vad jag är kär säger jag bara! jag har blivit helt förälskad i london. vilken stad! gissa om jag kommer att åka tillbaka. och det snart! eller när min ekonomi tillåter mig...

jag skulle vilja berätta så mycket av allt jag o syrran upplevde men tyvärr fick jag en sån fruktansvärd magont direkt efter träningen så jag orkar tyvärr inte sitta här sålänge.

dock ska jag berätta för er att i måndags kl 14.30 satt jag o s på the chesterfield hotel i mayfair och åt en äkta engelsk afternoon tea som innehöll:

selection of sandwiches, freshly baked homemade scones, clotted cream and homemade jam with a selection of homemade pastries & fruit cakes, selection of teas and a glass of chilled taittinger campagne.

det var verkligen gott, fast vi orka aldrig äta upp alla kakor. pilla mest på dem. men de små sandwiches och scones åt vi upp på ett nafs.

o vi hade faktiskt gått o handlat ett par finskor för att gå på afternoon tea då man inte får gå in med sneakers där inne, vilket är ganska förståligt. men det måste sett urdumt när vi stod en gata upp och byte ut våra converse till ett par finskor. snacka om att folk titta på oss :P

lovar mera bilder och uppdatering om vår londonresa :)

bild: privat


London, London here I come

äntligen london! nu drar jag iväg o shoppar loss!!! :)

bild: privat


långfredag blev en kortfredag

vad tiden går snabbt när man har kul eller hur? denna dag som kallas för långfredag var inte alls lång. snarare kort. vart tog dagen vägen? det blev plötsligt mörkt ute och är denna dag snart över?

det är så skönt att bara vara hemma idag. nu ska jag dricka te och kurra ihop i soffan o läsa lite.

glad påsk allesammans!

bild: http://www.marthastewart.com/


slickepott

oj, ber mina läsare (om jag har några) om ursäkt att jag har varit dålig på att uppdatera. men jag har haft fullt upp den senaste veckan och jag är verkligen glad över att ha lite påskledigt. har bestämt att denna helgen är min chill helg. jag så trött i både kropp o huvud.

förra veckan låg det en överraskning till i min brevlåda. en tidig påskpresent från A. den var superduper fin! tusen tack! jag blir så glad för så fina presenter! o den passa mig perfekt när jag har baka tidningen nu. inte för att jag har haft tid till att baka eller laga mat. men nu när våren är på frammarch så ska det bakas o lagas mera.

jag har hoppat lite på rosa moln i de senaste veckorna och jag är så glad att jag har den känslan kvar. trodde den var gone, men den fanns där. det var bara den rätta personen som jag väntade på visst :)

bild: privat


RSS 2.0