I Am A Volcano

här kommer en klar favorit på min spotify just nu...o videon är ju så gullig :)


glad sommar vänner!

bild: http://www.icakuriren.se/Hem-Tradgard/Plantera-Odla/satt-potatis/

lite sent att önska er en glad midsommar men det är ju fortfarande sommar så en glad sommar kan jag iaf säga.
det har varit lite dött på bloggen på sista tiden men jag ska försöka ta orken o skriva lite mer.

midsommar firades på landet i år igen. det börjar bli lite av en tradition att hänga där ute med samma personer varje år. det är nästan så att man bara träffar dessa under midsommaren. jag borde ha lagt upp bilder från midsommar som vanligt men i år orkade jag inte hämta kameran, så inga bilder tagna. väntar att få bilder från andra som tog bilder i lass. då kanske det kommer lite fina midsommarbilder. det filmades nog också när jag, svåger o anders tog ett dopp kl 3 på morgonen i det iskalla vattnet. tack o lov att man hade alkohol i kroppen säger jag bara!!! något som var ovanligt o som jag var glad över var att det knappt var några mygg!

hoppas din midsommarhelg varit toppen!

boulangerie

äntligen äntligen blev jag klart med min hemsida förra veckan! därför har jag haft fullt upp. det har varit lite att komplettera för jag glömde göra det utskriftsvänligt men nu nu är det helt klart hoppas jag på. jag hoppas verkligen att du vill gå in på hemsidan o se vad du tycker. tacksam för kommentarer här på bloggen. både positiva o negativa. det är ju trots allt ett skolprojekt o till för att jag ska kunna hitta ett bättre jobb i framtiden.

här är länken till sidan: http://student.ktd.sh.se/~sh10hf1418/webbrot

använd inte internet explorer för bakgrundsbilden är inte alls bra där. vet inte varför det inte fungerar. använd någon av de andra webbläsarna. de är ändå bättre än internet explorer. o glöm inte att det som är på hemsidan inte är på riktigt :)

ciao ciao
gastroskopi

idag fick jag uppleva ett av det mest obehagliga grej jag någonsin har gjort. jag gjord en gastroskopi för att kolla hur min mage mådde då min magkatarr aldrig går över. det visade sig att jag har magsäcksbråck. tyvärr är det inget att göra. bara fortsätta att ta min medicin o leva med det. surt surt! men nu vet jag varför jag har haft så ont, mått illa och kräkts lite då och då.

bild:http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Undersokningar/Gastroskopi/


kortkort mallorca

förra helgen åkte jag iväg på en snabbvisit till mallorca för att delta på företagets sports event. det var superkul men någon vila var det inte. mkt spel, nya människor, god mat, sena nätter och lite för mkt dricka kanske. allt var roligt förutom vår hemresa som var superlång o vi fick springa en del för att hinna med vårt plan. men hem kom vi till sist.
mer bilder kommer senare. adios!

bild: privat


RSS 2.0