tenta-och uppsatsångest :S

jag sitter o pluggar....har bara en fråga kvar att besvara....suck vad jag är trött. kämpa linda, kämpa!!!

harry potter and the half-blood prince

gissa vilken film har kommit ut på dvd!!! harry potter and the half-blood prince! :) vad tror ni nu jag önskar mig i julklapp?? hmmm....tror nog att lillsyrran fixar det :P

ahh, vilken harry potter NÖRD jag är....men det kan inte hjälpas, hihi!

bild: http://origin.harrypotter.warnerbros.com/harrypotterandthehalf-bloodprince/dvd/index.html



mildas juliga hemsida

bild: http://kampanj.milda.se/milda/#/ladda_ner

en helt otrolig mysig och julinspirerande site är mildas. musiken där blir jag så glad över och det är bara myspys, massa bakrecept och fina pepparkakshus! johoooo....

rösta på min klänning

är hemma från jobbet för jag inte mår så bra. har mera tid då att sitta med min blogg...

gå gärna in o rösta på min design klänning :D

http://www.yourmoda.se/klanningar/Show.aspx?id=3078


rolfs kök

åt en gudomligt god middag på rolfs kök igår som ligger på tegnérgatan. restaurangen har en enkel inredning med stolar på väggarna och hur trevlig personal som helst. maten var helt otroligt god som bara smälte i munnen. jag valde deras hummergratinerade gäddfärsqueneller med spenat & pressad potatis....ahhh, så gott säger jag bara! till efterrätt tog jag deras utvalda osttallrik som slank ner snabbt och hade jag inte varit så mätt då hade jag kunnat slänga i men en osttallrik till. mumma säger jag bara och rekommenderar alla mina vänner att gå dit o äta nån gång. jag lovar, du kommer inte bli besviken!

bild: privat


blossa glögg

känner mig ganska blank o tom i huvudet just nu. regnet bara öser ner och inget verkar bli ljusare. har min första nättänta imorgon. hoppas det går bra. annars kommer jag bli deppigare än någonsin...

handlade mat innan jag gick hem och fann dessa vackra flaskor med mumsig glögg från blossa. hade läst och sett flaskorna i tidningen peppar & salt från vi-butikerna men vissta inte att man kunde handla det i vanlig mataffär. köpte med mig blossa lingon hem som jag kommer njuta av på första advent.

bild: http://www.blossa.se/


ångest



bild: www.potterybarn.com

har ni någonsin känt att man bara står på samma plats i livet och varken går framåt eller bakåt. just nu står jag där. jag vill inget hellre än att gå framåt men det finns så många faktorer som gör att jag inte kan gå framåt. står helt still, står fast.

o så med detta vädret så tänker man ju på julen som närmars sig med stora steg. datum för julbord bokas upp, semesteransökan inför julen har redan lämnats in för en månad sen, juldekorationer finns överallt i butikerna. en av mina grannar har redan satt upp deras juldekoration på fönster och balkong. jag vet inte vad jag ska känna? spykänsla eller glädje?

jag vet inte vad jag känner för jul. det har alltid varit en tid då jag känner oh, vad mysigt men samtidigt är det väldigt jobbigt för jag inte kan njuta av den fullt ut just för att jag står fast år ut o år in. vad ska jag göra?



RSS 2.0