min favorit just nu...


väskor


bilder:
http://www.rice.dk/, http://www.accessorize.co.uk & http://www.sanrio.com/

ni som känner mig vet om att jag har lite av en väskmani. jag kan köpa hur många väskor som helst o jag bara älskar dem. men nu på senaste tiden har mina väskinköp stannat upp pga ekonomin. men det betyder ju inte att man inte få titta eller hur? :D
hitta några snygga på rice, accessorize och sanrios hemsida. vad för sorts väskor gillar du?

vårloppis med pollenattack

det är superfint väder ute men det är värsta pollenattack utanför min hus. det kommer från något träd som blommar som bara den o den sprider ut små vita fjun som flyger runt i luften. så jag kan inte öppna fönster för då kommer all fjun in i lägenheten o jag kan heller inte sitta ute på balkongen för då får man all fjun på sig. irriterande!
kolla in bilden med den blåa himlen o om du tittar noga ser du massor av vita prickar överallt...

gick en runda i här o såg att det var det årliga vårloppisen här (se bild nedan). gick o tittade lite men fann inget som jag ville ha tyvärr. men det var en skön ute o solen sken på men det blåste ändå friskt. så kan det vara hela sommaren tycker jag. varmare behöver man inte.

vill ta tillfället i akt o önska alla en trevlig pingst!


bilder: privata, klicka på bilderna för större bild

 


bröd

var o gick till vällingby o tillbaka. var snabbt inne på öb o vad fann jag om inte de goda libanesiska pitabröd för endast 4kr! helg galet billigt. köpte hem för att frysa o göra mina goda o snabba pizzor. hittade även ett annat plattbröd som heter tanurbröd som är supergott. det smakade som pizzabröd man kan köpa hos pizzarian fast lite segare. supergott var det!

ikväll blir det en riktig svensk klassiker, färskpotatis med löksill o gräddfil, mumsigt!

bild: privat



tävla med retro elephant


bild: http://www.retroelephant.com/


kolla in tävligen för att vinna en av dessa snygga shoppingset! gå in på http://www.retroelephant.com/ och tävla du med!

loka mineralvatten

igår var jag o syrran i affären o handla mat. jag skulle till o hämta mineralvatten för vi var sugna på lite kolsyra. fann ett super erbjudan, köp en flaska loka vatten o få en fin pant bag med. den var ju snygg o praktiskt så varför inte? vad tycker ni?

bild: privat


ljudbok o film



jag har tidigare bloggat om filmen coraline här. nu har filmen kommit till sverige men jag får nog vänta lite med att se den på bio för pengarna sinar. men jag har fått tag på ljudboken på boken som filmen är baserad på. den är lite läskig måste jag medge men den är bra. ska fortsätta lyssna senare ikväll

i torsdags var jag o såg på män som hatar kvinnor på bio med några vänner. filmen var bra, men eftersom jag har läst boken så hade jag nog byggt upp förväntningar som filmen inte infriade. men det är ju alltid så. kommer troligtvis vara så när jag ska titta på coraline också. man borde se filmerna o sen läsa böckerna. men det är ju inte alltid det går tyvärr.

tävla o vinn

vad med o tävla här för att vinna en av dessa fina posters!!!

bild: http://nyheter24.se/mamma24/inredning/204975-vinn-en-tavla-av-pink-friday



klänningar

i förrgår var jag hos syster o åt middag med mamma.
mamma är här för hon ska till shanghai tillsammans med syster. de ska sy upp lite klänningar åt oss för bröllopet som närmar sig. jag har beställt två klänningar beroende på vad det kostar. den första ska jag ha på förmiddagen o den ska vara mer gammelrosa o den andra ska jag ha på kvällen men lila. hoppas det blir snyggt. vi får se om tio dagar när de är tillbaka.

bild: http://www.bestbridalprices.com/ & http://www.kikstockholm.com



philips födelsedag, hurra, hurra, hurra!


idag fyller min sötaste men såklart coolaste lillebror philip år. tiden går snabbt. jag minns när han var liten o bussade hur mkt som helst. nu är han redan 16 o går ut grundskolan.

saker som min lillebror gillar är fotboll o godis. därför tänkte jag att tårtan med massa klubbor passar honom bra.


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLEBROR! PUSS&KRAM

hello kitty

när jag kom hem igår från min runda i stan hittade jag ett brev till mig i brevlådan. öppnade o hittade 3 fina hello kitty bilder som man kan strycka fast på kläder. jag har letat efter det ett tag o m's syster hade hittat det på h&m's barnavdelning o skickade det till mig. snacka om att jag blev glad. det var uppiggande efter all depp o hjärtesorg.


var på h&m precis o tittade o hittade här också. de är så fina så jag köpte själv ett paket till. kan använda det till väskor o kläder. hade tänkt att köpa en rosa hoddy i sätta fast en av dem där men det fanns bara en enda hoddy kvar i den butik jag var i o inte min storlek såklart. så jag får fortsätta leta. skulle köpt hoddyn när jag var i zürich...


bild: privat


livet går vidare eller hur?

har inte varit så duktig på att uppdatera bloggen. men jag har inte mått så bra på sistone. är ifrån m o jag bara saknar honom så mkt. varför blir inte livet som man vill? det är det aldrig för mig. nåja, livet går vidare märker jag ändå för dagarna bara går så snabbt. här får ni en bild på mig o min lilla syster där vi äter sockervadd o är glad iaf. tagen från ljungby karnevalen i helgen. puss o kram på er!

bilder: privat


vilken helg

det gör ont i magen. jag ska snart på min andra intervju och känner mig förberedd men ändå inte. jag vill ha det jobb så mkt!


som ni förstår är jag i sverige igen. det var jobbigt i fredags när jag o m gick upp 4 på morgonen för att åka ut till flygplatsen. men skönt när vi väl var framme i stockholm. vi hade hela dagen framför oss o det var underbart väder. på kvällen handlade vi potatissallad med rosbiff o tog oss ut till waldemars udde för picknick. det var så mysigt men vi blev snabbt trötta efter en så lång dag så det blev tidigt i sängs.


lördag morgon var jag bara stressad. ut till stan för att fixa klart bröllops presenten. vi gick till minst fem eller sex blomsteraffärer innan vi hitta den blomman vi ville ha. pust....sen var vi bara sena som bara den. jag stressade som en galning. men vi kom fram i tid som tur var och bröllopet var vackert och fint. tack patricia & robert för ett vackert bröllop och stort grattis igen!


söndag var bara seg. var på middag hos syrran på kvällen. maten var lagad av mamma. mumsigt!


måndag var jag nervös över intervju o att hinna med allt som skulle göras under dagen. även sista dagen innan m flyger tillbaka till zürich...*snyft*


så imorse...gick vi till st. eriksplan för att ta flygbussen till flygplatsen. jobbigt. men vi ses om knappt två månader säger jag mig själv. men fortfarande jobbigt, jobbigt...


RSS 2.0