film som lyser upp höstmörket

jag kom hem precis från stan. var inne för att gå på bio. var o såg på julie & julia. har viljat se filmen sen jag såg trailern så idag, äntligen! den är en varm, mysig och lite gullig film. helt klart en film jag rekommenderar för att lysa upp hösten när det är så mörkt. mycket mat också i filmen så se den inte på tom mage :)

bild: http://www.cablecarcouture.com/wp-content/uploads/2009/08/julie-julia-movie.jpg


deprimerande...

...när man inte passar sina gamla jackor o kläder längre. värsta fetto har jag blivit. pust...banting helt enkelt....

klädbytardag

var på mitt gamla jobb ikväll och var med på klädbytardag. eller ska man kalla det för klädbytarkväll eftersom det hölls på kvällen. det var riktigt trevlig och jag hitta en hel del fina fynd. bland annat ett par helt nya converse skor, två kjolar och några fina klänningar. o så hitta jag lite till lillsyrran också, ifall hon vill ha det så att säga. ska tvätta allt först o sen kanske ni kan få se nån bild på kläderna. här ser ni iaf mina snygga converse...

bild: privat


choklad på seniormässan 2009

igår var jag jobbade jag på seniormässan 2009 på globen annexet. det var väldigt trevlig med massa folk och som kom för att besöka vår monter. ett snyggt foto togs på oss när vi var där och den kan du se på jobbets blogg.

pralinhuset fanns också där och sålde riktigt bra och mumsig choklad för jättebra priset. o självklart kunde jag inte motstå att köpa lite. det blev 3½ chokladkaka och 4 småpraliner. mumma! tog en bit riktigt mörk choklad nu o det var så gott :)

bild: privat


utställning av orkidéer i åkeshov
bild: privat

i helgen var jag med m's moster ute i åkeshov för att se på orkidéutställningen i tuplanens hus. det var mkt vackert och jag fick se många orkidéer som jag aldrig sett förr. har länge viljat gå på utställningen så äntligen fick jag det gjort i år :D

 

 

 

 


me like monki

bild: http://monkiworld.com/se/

jag gillar verkligen kläder från monki. visst finns det en del udda kläder där men jag hittar alltid något snyggt och det är inte så dyrt heller. det är inte värre än h&m och kvaliten är många gånger bättre. utan att vara medveten om det kollar jag på mycket gråa kläder. jag insåg det nu när jag skulle göra om bilden här ovan. såg att det var mera grått. men koftan här är verkligen snygg tycker jag. jag bara tänker på mys o goss när jag ser den. o prick tröjan är bara helt enkelt cool!


varmt och mysigt


bild:
http://indiska.com/

var inne på indiskas hemsida och fann riktigt fina saker som jag skulle vilja ha. dessa fina innetofflor vore inte dumt att ha här hemma när jag fryser så och även vantarna är hur fina som helst. såg precis på deras hemsida att man kunde vinna ett av 4 kit med vantar, mössa och halsduk. är verkligen sugen på att vinna något så jag blir lite glad. behöver piggas upp. alla 4 kit är fina men jag är kommer nog välja den gråa eller svartrandiga då min vinterjacka är röd. vilken skulle du välja???

new cell

bild: www.sonyericsson.com


köpte mig en ny mobil idag! jätteglad över då jag har haft min gamla mobil i 3 år, snart 4. så det var dags att byta. valde den svarta, känner jag mig själv så kommer jag tröttna på mobilen om den är rosa eller blå. men visst är det snygg?? :)


kallt...

jag fryser när jag är på jobbet. jag fryser när jag hemma. jag fryser när jag är ute. vart ska jag vara för att inte frysa??? hatar kylan!

2:nd hand fynd

i helgen var jag o hälsa på mina föräldrar o syskon. det var mysigt men det regnade och blåste så mycket så vi var knappt ute. på lördagen cyklade iaf jag o syrran till second hand butiken som bara har öppet på lördagar.
fann två fina krukor för 5kr styck och två fina sjalar som också gick på 5kr styck. helt otroliga fynd! :)

bild: privat


RSS 2.0