myggmidsommar

hur beskriver jag min midsommarhelg? mygg, mysigt, mygg, sol och bad, mygg, lite regnskurar, mygg, gräspollen, mygg, grillning, mygg, näsdukar för snor, mygg, sill och stekt strömming, mygg, galen men rolig svåger, mygg, ute dass, mygg, tidiga morgonar, mygg, kräftor o fiska och så lite mera mygg. mmm...det var nog sammansfattningsvis min helg. ojdå, glömde visst, myggmedel var också ett stort grej under helgen. har nog inte satt på mig så mkt gift på sen 2002 när jag spraya på thailändsk myggmeddel.

o nu när jag är hemma igen, så är det bara till att klia, klia och klia. för dessa myggbeten kliar så fruktansvärt mkt!!! men annars har min helg varit helt underbar :)

hur har din midsommar helg varit?

bild: privat


midsommar 2010
bild: privatÖNSKAR ALLA MINA LÄSARE OCH VÄNNER EN GLAD & MYSIG MIDSOMMAR!muffins till jobbet

igårkväll fick jag världens ryck. jag hade ju redan bestämt mig för att baka men det blev ganska mkt bak. först förberedde jag smet till pannkakor som jag skulle steka till middag. sen fick jag mitt första ryck. tog mig till gymet och sprang på löpbandet, 5km, klart!

väl hemma kom mitt andra ryck och började grädda mina pannkakor, bakade chocolate cookies och 2 muffins sats. var helt slut vid 11 men kom inte i säng förrän efter midnatt...

men imorse blev det en del muffins och kakor till jobbet. det är så mysigt när vi alla fikar tillsammans tycker jag. den bästa tiden när vi samlas o fikar. det är inte så mkt jobbsnack då, mer roliga saker...som vilken kändis skulle jag vilja ligga med för en kväll? jag skulle lätt välja jensen ackles :)

bild: privatutmaning macarones
bild: http://www.artichoque.ch/img/catering_essen/luxemburgerli.jpg


åhh, vad jag önska att dessa macarones var mina. macarones som jag har bakat! tanken var ju att bilden som kom här skulle bli på mina bakverk. men men...

alltså att baka macarones är en riktig utmaningen för mig alltså. visst, jag misslyckas med bakverk förr, sällan, men jag har gjort det. men vid andra försöket? det har aldrig hänt. nu blev jag riktigt bitter på mig själv.

jag har iaf fått kläm på hur jag får smeten så slät o fin. men det tar tid alltså. detta har tagit mig hela kvällen att göra. men jag ska inte ge upp. måste testa igen. men denna gången blir det inte ens misslyckade små underverk att testa, det blir rakt ner i soptunnan.

imorgon efter träningen blir det nya tag. nytt bakande fast inte macarones. det får bli ngt som jag vet att jag lyckas med. kan inte dra ner min självförtroende totalt.

inte nog med misslyckad bakkväll...jag tror det blev en riktig diss....inget svar än. :S
jaja, ingen fara, det var en ren chansning. får sätta mig o spela lite spel på min ipod o så blir jag lycklig igen! :)

ipod touch lover

dålig på att uppdatera som vanligt. men jag försöker så fort jag kan. jag har varit på riktigt bra humör på senaste tiden. men det är nog för jag har skaffat mig men ipod touch! jag sitter med den mest hela tiden. hur ska jag kunna lämna den ifrån mig någonsin? som tur är så behöver jag inte göra det valet nu hahaa...

var o åt en god pizza med mina söta vänner ikväll. trevlig och mkt mumsigt. de gav mig lite mod till att göra ngt som jag har funderat på ett tag. nu är det hiss eller diss alltså. inväntar svar...

ps. i veckan kommer jag baka lite till midsommar så det blir lite bilder innan midsommar! jag lovar!

bild: http://www.apple.com/ipodtouch/


balcony

dåligt väder denna helg...därav inte kunna njuta av att sitta på min balkong som jag gjorde iordning förra helgen.
men den blev fin iaf och jag är mkt nöjd. önskar nu bara att vädret vore lite bättre.

bild: privat


whitney houston på globen

i tisdags överraskade jag och s med en tidig födelsedagspresent till vår äldsta syster med en god middag på plockmat från hötorgshallen och bubbelvin. sen avslutades det hela med att hon fick en biljett till whitney houstons konsert på globen. jag tror faktiskt hon blev väldigt glad :) whitney har alltid varit en sångerska som hon gillat. säg någon låt hon inte kan sjunga till.

konserten var bra! trots all kritik så var hon bra. visst, hon låter inte som hon gjorde förr, hon hade inte samma power som förr, men är det någon som hade väntat sig det? en del låtar sjöng hon med ganska mkt stöd från hennes kör och hon harklade sig en hel del. men samtidigt var det andar låtar som var klockrena och hon sjöng dem jättebra tyckte jag. who are we to judge?

oavsett så var det viktigast att min syrra blev glad och vad nöjd med kvällen och det var hon :)

bild: http://www.dn.se/kultur-noje/konsertrecensioner/den-magiska-rosten-har-svalnat-1.1119265


blodomloppet 2010

igår sprang jag blodomloppet med jobbet. skit vad dålig det gick för mig. jag hade sämre resultat än vårruset, 32min. skit oxå. deppig jag blir. men men, det är bara till att öva för att springa snabbare.

när jag kom hem igår kväll och tog av mig strumporna ser jag att en av mina tår på högra fot har blivit helt blå! vad är detta? har tån blivit klämd när jag sprang? inte nog med att jag fick dålig resultat, fick även en blå tå. suck...

bild: privat


vårruset...

...är nu avklarat! jag är riktigt stolt över mig själv! 5km på 31min. det var bättre, mkt bättre än vad jag hade väntat mig. nästa vecka blir det blodomloppet, lika långt men jag väntar mig att jag ska springa under 30 min, det bör jag klara. träna, springa o träna till nästa vecka helt enkelt!!!

bild: privat


RSS 2.0