fullt upp

äntligen mår jag bättre och behöver inte sitta hemma och uggla. dock mår jag illa hela tiden av de dumma pencillin tabletterna.


fest på lördag och jag förbereder för fullt. jag suttit framför datorn för att fixa någonlunda musik då alla har så blandad musiksmak. hoppas alla blir nöjda.


och maten, jag hoppas verklingen att det kommer att räcka. jag är ju så dålig på att räkna hur mycket mat man ska laga. men det ska bli så roligt på lördag oavsett om maten blir bra eller ej. det är ju fest!!!


ahh... o snart träffar jag min älskling


vindens skugga

för att berättiga mitt namn på min bloggsida som bokmal så rekommenderar jag varmt en bok som heter Vindens Skugga skriven av Carols Ruiz Zafón. det är en mysig bok med spänning, romantik och mystik samtidigt. om jag ska sätta betyg på en skala på 5 så är boken klart en 5:a!!! har även läst ut boken Box 21 av Roslund & Hellström. om man vill må dåligt så läs den, annars inte. en bra bok men jag mådde verkligen dåligt efter denna bok.
men denna är faktiskt ett måste om du gillar böcker, Vindens Skugga alltså...

läs den...

dagbok

solen skiner och jag sitter hemma med en jobbigt förkyldning och värk. jag är verkligen sällan sjuk och när jag väl blir det väljer min kropp att bli den veckan solen skiner som mest och jag ska ha fest. sitter hemma och har tråkigt med en öroninflammation och slem i bihålorna så mitt huvud snart sprängs av värk.


inatt när jag försökte somna, vilket inte gick så bra, hittade jag min dagbok och började läsa. det var ett bra tag sen jag skrev i dagboken. hade jag mer tid att skriva då eller är jag bara lat som inte orkar skriva ner mina känslor som jag gjorde förr? det fanns så mycket mer tid förr tycker jag, när jag kunde sitta ner och skriva i dagboken om alla känslor jag hade. eller är det jag inte inte längre tar mig tid till att skriva?

dagarna springer förbi och plötsligt måste jag gå och lägga mig för att se en ny dag börja. dagarna var så mycket längre förr när jag gick i lågstadiet till gymnasiet. jag hade verkligen tid att sitta ner och skriva. eller är det för jag skrev förr som ger min känslan att jag hade tid att skriva nu när jag läser allt som är skrivet?


tänk vad mycket känslor dagboken har fått vara med om. massa förälskelser men även besvikelse och krossade hjärtan. alla lyckliga studer och glädje men också svek och deprissioner. och det svängde rejält också när man var yngre, ena dagen var man euforisk medans andra dagen var man helt sur och tvär och man verkligen hatade världen.


hela livets känslor fylld i en bok. min dagbok.


kinamat

igår var jag och åt middag på en kinesisk restaurang vid hornstull. jag är sällan på kinesiska restauranger om jag inte vet om att de tillagar riktig bra kinesisk mat eller om det är lunchbuffé och det serveras god sushi. restaurangen igår heter dragen house och ligger precis vid uppgången vid t-banan hornstull och jag kan rekommendera den varmt, om du ska äta ur den kinesiska menyn. buffén eller á la carte meny som är svenskkinesisk kan ni skippa. det finner ni i vilken kinarestaurang som helst. mapo tufo var riktig bra och maten var stark och god.

efter middagen gick vi för att ta något att dricka och hamnade på en spansk restaurang som heter ramblas. det är säkert supergod mat men personalen var så sura och bittra att det inte är värt att gå in ens.


jag kände mig väldigt yr igår efter jobbet. allt bara snurrade flera ggr som om jag har lågt blodtryck. när jag kom hem för att lägga mig kände jag mig helt slut och när jag gick o lade mig snurrad allt...

idag ska jag ta det lugnt då jag fortfarande känner mig yr och har huvudvärk.


gris & korv'Chinese Zodiac - Year of the Pig or Boar


återvinningsbara kuverter

jag är en person som verklingen vänar om miljön i den mån jag kan. jag återvinner allt som går att återvinna, använder energi snåla lampor, handlar inte så mycket saker som är inplastat och veklingen försöker göra så att vi får en bättre vardag. låter ju väldigt klichée aktigt men så är det faktiskt.


o så hörde jag på radio för en vecka sen ungefär, att de som jobbar på återvinnings centralerna vid tidningar och papper inte är så glada över att få kuverter bland papper och tidningar. jag visste om att man inte skulle slänga in kuvert med fönster men jag hade ingen aning att man inte skulle slänga i vanliga kuverter också. visste du det? det är visst så att klistret som finns på kuverten (där man slickar igen kuverten) fastnar i återvinningsmaskinerna och det stoppar upp maskinerna. jaha tänker jag, det var ju inte så bra. men varför har de inte informerat folk i allmänheten om detta? jag har frågat runt och det är knappt någon som vet om detta.


så vad vill jag ha sagt med detta? bättre information till allmänheten om vad för produkter går att återvinna eller tillverka återvinningsbara kuverter!


har fått värsta problem med mina axlar. ska på thaimassage snart...väntar bara tills klockan ska gå så jag får sluta jobbet.

på fredag ska jag till en kinesisk restaurang och äta förhoppningsvis äkta kineisk mat med en vänn från universitetet. kommer bli nice 


RSS 2.0