marabou vinter vit & dumma mej

gissa vad jag är glad idag! eller dagen börja med att jag är mindre glad för jag har haft problem med min rygg i en vecka nu.  var tidigare idag hos naprapaten så det är mkt mkt bättre. men fortfarande väldigt ont o helt öm i ryggen. hoppas på snabb förbättring.

när jag kom hem idag så var min brevlåda fylld! jag blev mkt överraskad då jag inte väntade på något alls. men i lådan låg det ett litet brunt paket, elle mat & vins nya tidning och ett kuvert. jag blir redan glad när tidningen ligger i brevlådan men det jag blev mest nyfiken över var paketet. öppnade den snabbt när jag kom innanför dörren och vad ligger inte där om inte den helt sprillas nya marabous vinter vit som endast kommer finnas i begränsad upplaga! den har inte ens kommit ut i affären. jag var en av de 1100 personerna som fick ett x hemskickat helt gratis :)
chokladen är ganska söt och har en svag hint av vanilj. den är ganska söt, som vit choklad brukar vara, men om man är en chokladälskare som jag så gillar man den.

glad över chokladen öppnade jag nästa brev, och vad ligger inte där om 3 biobiljetter till förhandsvisningen av den nya animerade dumma mej. wow!!! jippi!!! kan det bli bättre? både choklad och biobiljetter helt gratis!

linda=happy happy!!!


bild: privat


micmacs à tire-larigot

igår var jag och såg på en riktigt bra film. om du gillar amélie från montmatre så kommer du att älska micmac. det är en helt underbar film med skratt, kärlek och värme. om du har tillfället att se den så gör det. så fort den kommer på dvd så kommer jag köpa den :)

bjuder på trailern sålänge. du kommer älska den lika mycket som jag! <3



pannkakor i stora lass

just nu står jag och gräddar hur många pannkakor som helst! imorgon ska jag & lillsyrran hålla ett tårtkalas hos mig, och det blir pannkakstårta. det behövs då ganska många pannkakor för att det ska bli en tårta. så jag står här och gräddar på. en och en annan pannkaka slinker ner också såklart :)

i förmiddags var jag på brunch på kung carls bakfika med mina tjejkompisar. det var gott men inget speciellt måste jag medge. och lite dyrt också med tanke med att man var tvungen att beställa till juice och kaffe om man ville ha det. det var även lite högljud och stökigt, så flera gånger blir det troligtvis inte för mig. men sällskapet var ju helt förträffligt så jag har egentligen inget att klaga på :)

bild: privat



höstklänningar från h&m

har under kvällen varit runt på sajter och kollat in höstkollektionen. det är verkligen mkt snyggt och svårt att ha en begränsning på vad man vill ha. otroligt nog har h&m fått in massor av snygga klänningar. och klänningtjej som jag är blir jag helt såld!!! måste dock testa och se dem live innan något inköp görs. men jag blir sååå galet shoppingsugen.
"kära tomten, jag önskar mig till jul mera mera pengar" :) giriga jag... :P

bild: www.hm.se


mmm...marabou

bild: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Vit-choklad-fran-Marabou/137604446265963

äntligen fredag och jag vill ha ngt gott att äta. och så sitter man på fbook och ser denna delikata chokladen från marabou som kommer om några veckor till. o gissa om jag måste köpa den!

imorgon blir det brunch med mina söta söta vänner och bio med systersöt!
trevlig helg på er!!!

semester i tunisien

snart är helgen redan över! det är helt otroligt vad jag tycker tiden går snabbt fram. medans andra tycker att det går långsamt. vad konstigt att varje person ser varje dag olika.

jag har sedan min tunisien resa varit ganska dålig i magen. har magsmärtor som kommer och går. det börjar bli lite för jobbigt för att jag ska vara på bra humör. dax för ett läkarbesök imorgon.

och så var det bildkollaget jag lovade på tunisien resan. jag längtar tillbaka...länge leve mera semester!!!

bild: privat


flera kladdkakor

jag firade min födelsedag i tunisien för mindre än 2 veckor sen. när jag kom hem träffade jag min vän måd och fick en superfin födelsedagspresent! en kladdkakereceptbok!!! nu kan jag baka ännu mera till dig mådis :)
tusen tack!

bild: http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/07/54/43/81/3/ohrn-mia-fler-kladdkakor.jpg


tillbaka från tunisien

jag är tillbaka, från en underbart skönt semester med sol, bad, god mat och intressanta människomöten. har varit i tunisen en vecka för en billig peng. har varit på massa spa och massage. men även solat en hel del, badat i det salta havet, halvbortgift till en tunis, ridit dromedar på saharaöknen tidigt på morgonen för att se soluppgången och setts som en försäljningsvara då min syster blev erbjuden 20 dromedarer mot mig... XD

sen har jag shoppat såklart. det blev inte så mkt klädesshopping, men däremot en väska...väskomanen som jag är, tunisisk olivolja, saffran och så dessa underbart vackra tunisiska skålar och fat. de är helt underbara! det fanns ett hav av olika mönster, storlekar och varianter. det var mkt mkt svårt att välja vilka jag skulle köpa. men det blev till sist dessa 4 på bild.

har känt mig lite stressad sen jag kom hem i söndags. har en hel del att ta tag i. skolan börjar ju nu och två kurser + jobb kommer bli kämpigt. men roligt!!! jag längtar tills min första lektion på måndag!!!

mer bilder på resan kommer att komma upp som ett kollage här och sen resten i fbook när jag hinner! ha det bra alla därute...

bild: privat



RSS 2.0