är jag tanten på Mårtens torg?

jag har aldrig tänkt på det förr, men att mer än min lillasyster läser min blogg. ska man då välja vad man skriver eller ska jag bara skriva? ehh....detta är helt enkelt Linda.
happ, så var det helg snart igen. torsdag imorgon o sen ledig.
ska bli skönt att träffa mamma och pappa igen. det var iofs inte så länge sen man jag saknar dem ändå. o sandra o philip vill jag bara krama ihjäl.
var o kolla lägenheten i förra helgen. super snygg lägenhet jag ska flytta in i. med värsta mensvärk gick jag till blackeberg och hade förstås glömt bort att det var denna dumma invigningen av den "konstnärliga" stenen vid huset. såg att de knappt var 4 pers, hahhaaa....
jag suger fett på tyska. jag kan inte fatta att jag plågar mig själv med det ändå. men jag måste erkänna att jag har lärt mig en hel del, men tyvärr inte så mkt som jag borde. enligt kursplanen borde jag var typ expert. ahhh...varför läste jag inte tyska i under högstadiet...????? det som är så knassigt med tyskan är att varje helg och måndag bara våndas jag över tisdagen ska kolla. det är som att gå i 7:an och inte har gjort sin läxa till lektionen. skit samma ska jag tänka för det spelar ingen roll om jag klarar tentan eller inte, fast jag vill klara det. jag vill inte ge mig in på ngt som jag misslyckas med....scheisse!!!!
snart jul, snart jul..första gången på..hmm...låt mig tänkta....sen 2002 jag har längtat till julen. första jul jag firar med M men utan min familj *snyft* men nånstanns måste jag välja och eftersom jag nuförtiden träffar min familj mer än M så får jag välja M. undrar dock hur det kommer att vara att fira jul med deras familj....*fniss,fniss*
stress symptom nr 1, känner mig bakis varje dag och ryck i ögonlocket....jädrans irriterande. känner mig som skumma tanten på Mårtenstorg i Lund, eller nåt...

sticker iväg

jag har inte så tid att blogga egentligen men vad gör man med livet om man inte kan unna sig lite gott eller hur? det kan inte bara vara att jobba konstant. äntligen fredag och denna helgen måste jag som vanligt tvätta, städa och plugga tyska. men jag ska framförallt vila. jag känner riktigt hur sliten jag är. jag är bara 26 år gammal men känner mig som en 87 åring i kroppen. var så jäkla trött igår och gick i sängs tidigt. tacken för det var att jag sov oroligt hela natten och det känns som jag inte har sovit något alls. sååå typiskt.
typ, vad skulle hända ifall jag bara gick ifrån jobbet utan att säga ngt och inte komma tillbaka???
ska bli såå skönt att åka hem till familjen nästa helg och bara vara...måste dock ha med mig tyska plugg men ändå. och snart, snart får jag gå o titta på min lägenhet! äntligen!!!image373trött ögon

jag är sjukt trött idag! höll på att försova mig imorse och sen när jag väl hade kommit upp var jag som ett vrak. det var bara nästan omöjligt att hålla ögonen öppna. och så har det varit hela dagen. bara för jag är trött är jag på jättedåligt humör och är supergrinig. det är bara allmänt jobbigt med allt.
snart får jag gå och titta på min lägenhet. hoppas den är superbra och jag bara längtar. nästa vecka kommer jag att permenenta mitt HÅR! galet va? jag har inte gjort ngt med mitt hår sen jag föddes. ska bli cool o se hur det blir. tråkigt om det blis scheisse....

Vart finns rosenvatten?

Hmm... jag är visst inte så duktig på att uppdatera min blogg. Det har varit så extremt mycket jobb sen jag kom hem från min semester att jag inte orkar sitta framför datorn en enda sekund efter klockan 18 varje vardag. På lördag och söndagar vill man ju göra andra saker än att sitta vid datorn.

Tanken var ju att jag skulle skriva ner om min semester eftersom jag hann uppleva så mycket som jag ville dela med mig. Men så blev det tyvärr inte, eller jag håller att skriva ner den men det kommer ta tid innan jag är klar. Därför har jag bestämt mig för att strunta i det.

Häromdagen när jag satt i tunnelbanan på väg hem satt en man mittemot mig. Han sträckte ut sin arm så att han hade den på den andra sättets ryggstöd. Sådär brukar män göra när man sitter bredvid sin tjej. Det visar lite att det är min tjej. Men killar gör visst de generellt också visst. Och när man tänker efter så stämmer det. Men varför gör dem så? Varför sträcker inte tjejer sin arm fram och lägger den på stolen som är bredvid? Visst är det konstigt?

Hösten har verkligen kommit med framfart, undra om det är kallt ute? Det är definitivt kallt här inne i min lägenhet. Det känns som jag sitter ute på balkongen hela tiden. Hur kan det vara så kallt här inne? Undra hur det är här när vintern kommer? Som tur är slipper jag få veta det eftersom jag ska flytta i december. Jag verkligen längtar. Det ska bli så skönt att bara gå på toaletten utan att se efter om det är en silverfisk på golvet eller inte. Iofs så har de inte visat sig så mycket på sistone, peppar, peppar ta i trä, men jag vet att de är där.

Jag har börjat läsa tyska på kvällstid, på universitetet. Det är kul men det känns ändå jobbigt. Fastän det inte spelar någon roll ifall jag kommer klara tentan eller inte så känns det jobbigt att jag kanske inte klarar tentan. Har jag börjat på något måste jag slutföra det, med ett bra slut. Jag är ändå glad att jag började. Hade jag inte gjort det hade jag inte tvingat mig själv att lära mig tyska.

Tittade på 9:an tidigare idag och det var Bill's mat eller något. Han gjorde en extremt god glass med hallon och pistagenötter och det var verkligen enkelt. Men han hade rosvatten i glassen. Vart får man tag på rosvatten?


RSS 2.0