rice.dk


bilder: http://www.snirkla.se/


har precis gjort lite beställningar på varor från rice, kolla ovan. de har så vackra saker. jag önska att jag var mångmiljonär och kunde köpa upp allt som de har. jag har inte nog med att titta på alla deras färgglada saker. man kan ju inte bli mer än glad. kolla in den coola klockan jag har beställt med äggklocka :D
fett nice!

snowglobebild: http://greenweddingshoes.blogspot.com/


se vad mysigt. ungefär så vitt här det utanför mitt fönster. och kallt. jag har alltid viljat ha en sån fin snökula. kanske ska göra en själv?

merry christmas

så var det kvällen före julafton. länge sen jag bloggade...
det verkar bli en riktigt VIT jul i år med massor av snö så något positivt är det ju. har umgåtts massor med min syskon och jag är evigt tacksam för att de finns. stor kram på er, älskar er mest i världen.

jag tänkte ge en sista julklappstips om någon är ute i sista sekunden. för några veckor sedan var min vän erica på besök ett par dagar. söt som hon är gav hon mig några tidiga julklappar och en av de fina sakerna hon gav mig var en spikmatta. jag hade berättat för henne hur dåligt jag sover och har gjort det väldigt länge och då sa hon till mig att hon också hade haft problem med att sova tills hon köpte sin spikmatta. skeptiskt som jag är hade jag svårt att tro på denna överkommersiella spikmattan så jag sa att jag skulle fundera på om jag skulle köpa den eller inte. troligtvis skulle jag inte ha köpt den om jag känner mig själv.

en eller två dagar senare så hade söta erica köpt en till mig. jag blev jätteglad och väldigt rörd över omtanken! du är världens bästa erica!

fortfarande var jag dock skeptisk mot denna matta men det var ju värt att testa den. de två första gångerna jag testa den kände jag bara smärta från spikarna och mådde illa och yrsel. men skam den som ger sig, eller hur?  idag ligger jag på den innan jag går o lägger mig i cirka 10 min och sen somnar jag in snabbare än jag har hunnit blunda. helt galet eller hur? inte nog med att jag somnar o sover gott under hela natten. jag är väldigt pigg under resten av dagen. min kollega kommenterade för ett tag sen: ” linda, jag har inte hört att du säger att du är trött som du alltid gör annars?!” visst är det positivt? fast visst finns det några få sekunder då jag tänker att jag kanske kan sova nu för att jag inbillar mig att det hjälper...fortfarande skeptisk...jag är verkligen inte en riktig kines :S

fast oavsett om jag tror eller inte så hjälper det ju eller hur? så om du inte har köpt klart dina julklappar, köp en spikmatta o ge bort den och få den som får presenten att åtminstone tro att det fungerar :D

imorgon kommer mina föräldrar upp och det ska bli mysigt att fira jul med hela familjen.

god jul....

 

 


yum yum dim sum
bild: privatville bara dela med mig en smaskig bild från i söndags när jag o lillsyrran var o åt dim sum efter vår julmarknadsrunda på skansen.

RSS 2.0