the rat is here

igår var det den kinesiska nyårsdagen.
jag firade inte det något speciellt men på lördag blir det god mat med familj och släkt.
imorgon blir jag klippt och så tror jag att jag permenentar mitt hår igen. klippa behöver jag definitiv då håret är risigt och slitet.
jag får krupp på min dator där hemma. är bara knäpp, behöver nog köpa mig en ny dator. har ju ändå haft den i snart 6 år! bra start på detta året, problem med dumma datorn.
Rat2008 är råttans år, det står att råttans egenskaper är:
"både charmerande och aggressiva. de förefaller på ytan vara lugna och samlade men är under skinnet osäkra och nervösa. råttor älskar pengar och kan göra mycket för att få dem."
o jag som trodde att alla människor älskar pengar...

GOTT NYTT ÅR! 新年快樂!


ny danstrend

åter igen har jag börjat träna. men nu på frescati. lite längre bort men det är ok ändå. och även här är det samma sak, varför duschar inte folk efter träningen och om de duschar så blöter de inte håret. är inte det superäckligt?

igår var jag på ett coolt ställe och spelade golf i en golfsimulator. det var coolt men jag tror inte att golf är något för mig faktiskt. knasigt vad högt handicap jag skulle ha....skulle jag ens få greencard? don't think so...

under helgen som var blev jag så deppig. kolla lite på facebook vad mina gammla kompis gjorde ect och typ minst 50% av dem hade minst 2 barn!!! hur är det möjligt? vad hände? när vände trenden att skaffa barn tidigt? eller är det jag som har blivit gammal? ahh.....depp...

läste en kompis resdagbok (hon är i Kina) och hon dela med sig en länk som ni bara måste kolla in.
han är ju bara för söt, eller hur?
http://www.vimeo.com/652826

imorgon är det kinesisk nyårsafton, tråkigt att vi i sverige inte firar det så mycket, men det blir kalas hemma hos mam&pap.

ska på bio snart och det ska bli mysigt.

RSS 2.0