brownies

Igår blev jag rastlös och började baka efter att käkat middag. Det tog förvånansvärt snabbt. Bakade en brownie och eftersom jag inte kan käka upp en sådan själv så tog jag med den till jobbet istället. Där blir man alltid av med allt man tar med och bjuder. Jag åt inte mycket av kakan, jag var ju proppmätt efter maten.
Köpte även en extern hårddisk igår (löning) och blev mycket nöjd med den. Nu ska jag bara fixa en sladd så jag kan koppla min dator till TV:n.
Ska till optikern efter jobbet idag, jag kommer att bli ännu fattigare. Igår svängde jag ihop en gägga till min laxburgare. Det blev faktiskt supergott. Jag kallar den Salsa à la Keso.
Innehåller:
-Keso
-Avokado
-Körsbärstomater
-Valfri krydda
Skriver upp det mest för att jag komma ihåg det. Jag mådde ganska bra när jag satt där och åt mat och tittade på "Du är vad du äter". Det är ju helt sjukt program, men jag mår faktiskt dåligt när man tittar på det. Först får man dåligt samvete för man äter som man gör och sen så kan man ju tycka att det är sååå överdrivet. Tvinga en o dricka äckliga morgondrinkar....urk!

my silverfish, my silverfish

Ännu en lägehet idag. Jag orkar inte mera!!!!
Hur många flera ska jag titta på egentligen. Jag blir totalt utsliten av att vakna så tidigt och lägga mig sent. Såg att ikväll skulle Pianisten gå på 2:an också. Måste ju se den när jag har viljat göra det hur länge som helst.

Alltså mitt jobb, jag tror det är en oturs jobbplats eftersom alla bara förfaller. Måste sjukskriva sig, gå på terapi...vart ska det sluta med? Är det jobbet som är jobbigt eller är det folk som är weak? Visst tycker jag att jobbet är jobbigt ibland med alla dessa turns men det är inte så jobbigt att jag måste gå till doktorn. Konstigt.
Jag tror jag längtar till Krisit Himmelsfärdsdagarna. Ledigt och kanske M?

Jag funderade starkt på att sluta blogg, men varför inte? Får ta o göra det när jag har tid. Inte som syrran som gör det varje dag. Att hon orkar!

Är fortfarande rädd för de äckliga silverfiskarna. Kräkäckliga. Men inte så farligt som förr. Har inte sett någon på ett tag nu. Men jag vet att de ligger där på lur. Någonstanns i mörkret.

Igår blev det won ton till middag. Och jag småkäka inget medans jag laga maten. Det var duktigt av mig. Förrutom att jag slängde i mig 2,5dl glass efter maten. Vad sägs om en frukt, Linda?


RSS 2.0