rån

värsta mardrömmen, man tror att allt det som har stått i tidningarna aldig händer en själv. men det är klart det gör.
såg i fredags att mer än halva mitt konto var länsad. i vanliga fall så skulle det inte vara så farligt eftersom jag inte har några pengar på kontot men just den dagen hade jag fått min lön. pust. jag som har supermkt att betala just nu och har två resor att göra snart och en dep på 5000 till min lägenhet. jag hinner inte med dessa dumma saker. men tur att banken är snabb. men jag kommer ju aldig att få tillbaka förtroendet för att använda kontokort. det är verkligen sånt som inte händer en eller hur?

lukechueh.com

bara stress idag. pratade dock med en vän som precis har fått en liten son. det var roligt att höra att hon mådde toppen!
hittade en hemsida höromdagen som jag gillade ganska mycket. hemsidan är som ett galleri. här får ni ett litet smakprov. kolla gärna hemsidan http://www.lukechueh.com/index.html


be aware of the kung fu master


xizhuangbanna???

ännu en grå dag. varför är det så dåligt väder och kallt? blir så avis när M säger att det är 21 grader i poolen nere i Grüningen. jättekul. har haft en superbra helg tillsammans och vi har käkat ute så mycket att jag tror jag får leva på snabbnuddlar resten av veckan. vi åt alla våra favvo rätter. det ända som missades var indisk mat. men det är inte så farligt. vi var på san leandro och käka tapas en kväll och deras calemares fritos var bara gudomliga! i fredags åkte vi ut till landet. jag har aldig gillat att övernatta där så vi gjorde inte det denna gången. det var ju svinkallt i huset. men det var fint väder och utsikten där är helt otrolig. vi gick en runda i skogen. gick upp på en klippa och det var bara ett stup ner till havet. vi satt där en stund och njöt av denna fina utsikt. sen fortsatte vi och stötte på unga tjurar. lite mindre roligt tyckte jag. är inte så förtjust i kossor, inte sen jag blev jagad av en hel flock kossor när jag var liten.lördagen var vi och åt dim sum. det var toppen gott. eller det är ju mest jag som gillar det. på söndagen var vi och bada på centralbadet. tror mamma skulle gilla det grymt mycket. jag stör mig så mycket på folk som motionsimmar långsamt. jag blir tokig. särsklit tanter som simmar brevid varandra och pratar om allt mellan himmel och jord. kan de inte gå och fika på ett kafé istället? på kvällen tog vi bilen ut till Rosendals trädgård. köpte en fin rosmarin buske och lite frö till sallader. hade tänkt att odla sallad själv nu under sommaren. jag är så dålig på att köpa sallad annars. mest grönsaker för mig. men Rosendal är ett toppen ställe och mysigt. har tappat räkningen hur många gånger jag har varit där. hittat massa ny musik, ska hämta det senare hos syrran. det har nästan blivit en sport att hitta ny och bra musik faktiskt. om knappt två veckor åker jag till Kina. det kommer vara världen lyx, jag bara längtar. kan inte nån berätta för mig lite om Xizhuangbanna? jag orkar inte läsa om det... 

snart över

äntligen är det fredag och det är 12 minuter kvar tills jag kan lämna jobbet för denna vecka. denna veckan har varit värsta stessen. jag tror jag kollapsar alltså. har börjat att få magont igen och ryck i ögonen. ahh...jag som trodde att det var lågsäsong på väg.
jag ska till Kina om någon vecka! det är helt otroligt! äntligen får jag åka. denna gången blir det Chengdu och Beijing och det ska blir så j-la coolt och se de söta pandorna och världens största buddha staty. typ, 100pers kan sitta på hans fot liksom. hur coolt är inte det. jag kan knappt bärja mig tills jag får sätta mig på flygplanet.
o nästa vecka kommer min älskling och hälsar på. vet dock inte vad vi ska göra under tiden. får ta o hitta på något.
nu är det bara 6 minuter kvar till jag får gå.
jag har ju även fått en lägenhet i blackan. blir inflyttning i december månad. men inga papper är skrivna än. hoppas snart.
vad ska jag göra till helgen då? fundrade på att åka till plantagen för att köpa jord och odla om mina blommor på min söta balkong men orkar jag det?
ikväll blir det Chocolate på TV iaf, måste ha lite chocklad hemma ifall jag skulle känna supersug. annars är det kört. på lördag kväll blir det middag hos min syrra. nice.
dags att dra.

RSS 2.0