bye bye blogg.se

ni kanske har märkt att jag inte har bloggat så jättemkt på senaste tidigen. det är pga. att jag inte har haft så mkt tid. men samtidigt så vill jag inte sluta att blogga. så jag har bestämt mig för att lägga ner denna bloggen och startat en ny!
 
den nya bloggen ska fokusera bara på restauranger jag besöker och en del bakning/matlagning som jag gör. jag kommer dela med mig bilder och recension på restauranger som ger mig inspiration och jag hoppas du kommer bli sugen på att gå på de restauranger jag provar på.
 
så nya hemsidan heter www.mewithchopsticks.com jag skulle bli så glad om du börja följa mig där istället och lämna gärna kommentarer och idéer på restauranger jag ska besöka!
 
sen kan ni alltid följa mig på instragram och pinterest (har inte hunnit pinna än dock...men det kommer) och sök lindang eller lindang81
 
så glöm inte mewithchopsticks.com
 
hasta la vista!

fortsatt diet

 
bild: privat
 
nu är jag inne på min tredje vecka på min diet och det går riktigt bra :)
jag har gått ner 4 kg enligt vågen i måndags och det känns redan att byxorna sitter lite lösare. fasar lite för när semester kommer och japansk mat hägrar. men då kommer jag tillåta mig äta mat, kommer smaka helt underbart! frågan är om jag kommer våga ställa mig på vången när
 
veckan som har varit har jag varit mkt med min familj. systerdotter som har varit i sverige på besök har jag passat och lekt med dag ut och dag in. helt underbar är hon. vi skördade tom. första gången av min pak soi. inte att det blev så mkt, vi kompletterade såklart med massa köpt pak soi men det var gott och det känns extra bra att veta att dessa två salladsbladen har jag odlat själv :)
 
nu är det verkligen dags att börja planera vår japan resa. något som verkligen är inplanerat är vårt besök på sanrio puroland! hello kittys egen teampark! ska blir sååå roligt!

söker att bli testpilot för pearl river bridge mushroom soya

jag ska söka om att bli testpilot för smartson igen tänkte jag. denna gånger är det för pearl river bridge mushroom soya. jag är ju trots allt asiat och användar alltid soja i någon maträtt. jag brukar köpa sojorna som jag använder i asiatiska livsmedelsbutiker. men det har kommit ut massa asiatiska varor som är bra i vanliga matvarubutiker så det blir mer och mer att jag handlar i vanliga affär nu. har nog testat denna sojan nån gång men kommer inte ihåg vad jag tyckte.
 
 
bli du också testpilot så kan du berätta vad du tycker om sojan? klicka här för att bli testpilot! 
 
 

diet och pak soi på balkongen

jag har sedan tisdag denna veckan börjat med en diet som för att gå ner i vikt. mitt mål är att till vinter gå ner iaf 15kg. detta börjars med att äta måltidsersättning tre gånger om dagen och så får jag äta ett lättare måltid per dag. jag trodde att jag skulle dö av hunger samt att allt det man ska dricka istället för att äta var äckligt. jag testade för länge länge sen nutrilett. men detta var överraskande gott och det har gått riktigt riktigt bra denna veckan. sen är jag så extremt motiverad att gå ner dessa kilo och bestämt att jag ska klara av det.
 
i lördags var jag ute med mina vänner på middag och de tyckte att det var lite konstigt att jag inte drack vin, tyckte tom. bartendern. men jag har bestämt mig. nu kör jag detta minst en måndad. sen får jag se hur resultatet blir.
 
i början av juni satte jag lite pak soi i jord på balkongen. nu är de ganska stora och fint gröna. jag hoppas att de blir större snart så jag kan äta mina hel egna odlade pak soi!
 
bild: privat
 

RSS 2.0