besök av the dangsters

the dangsters kommer upp o hälsar på! jippi!
hade dock planerat att sy min väskor i helgen o laga alla kläder det är hål och knappavfall. men familj är väl det som roligast! en dag till, sen är det helg!!!! tjoho!!!

föresten, jag som är en nästan nördig harry potter fan tycker inte att den nya filmen gör boken någon rättvisa. boken är hur bra som helst o man får reda på så mkt medans man inte får reda på något alls i filmen. känns som den förrvirrar en ännu mer. vad tycker ni?

Fru Pihlträd (min syster som har gift sig nu) tycker vi ska köra en Harry Potter maraton...pust...jag skulle nog heja på förslaget om jag inte redan har gjort ett försök. det är sjukt många filmer :S

sagolikt pysslar


bild: http://sagoliktpysslar.blogspot.com/

ny tävling på gång! se vilka snygga necessärer. den första i gult är hur snygg som helst! den skulle jag iaf vilja ha. tävla du med för att få chansen att vinna en av dessa snyggingar! gå in på sagolikt pysslar och tävla nu!

bröllop

min syster gifta sig innan jag o m åkte iväg på semester. det var ett jättefint bröllop på tre dagar. tyvärr hann jag aldrig själv ta några bilder. men jag har lite bilder från min kusin och kusinbarn som jag har fått som jag vill dela med mig för de är så vackra!!!

bilder: privata


island

som sagt, tillbaka från semester men tyvärr förkyld som bara den. imorse när jag vakna kunde jag inte ens prata...så hes var jag. är bättre nu efter att ha sovit halva dagen så ska förhoppningsvis kunna gå till jobbet. men nu är jag mer hungrig bara. har lite bilder från semestern som jag vill dela med. finns mer på facebook.

island var fantastisk! solljus mer eller mindre dygnet runt, god mat, storslagen natur. allt var bara underbart skönt!


bild: privattillbaka från semester

tillbaka från min underbara semester! men tyvärr har jag blivit riktigt förkyld med rinnig näsa och hosta.
orkar inte blogga så mkt just nu men det kommer lite senare. har varit på island tillsammans med m och här kommer en smakprov på vad vi upplevde!

bild: privat

bröllop nalkas

åhh till helgen blir det bröllop. min syrra gifter sig och det är fest på 3 hela dagar! jag är stressad och känner att massa sista minuten saker kommer upp hela tiden och samtidigt planerar jag vår islandsresa. hur ska jag hinna med allt? knappt jag hinner fixa middag till mig efter jobbet. så inget bloggande på ett bra tag framöver alltså. men jag ska försöka lägga upp bilder på bröllopet så ofta/fort jag kan! här är en bild på släktträdet jag håller på med till bröllopet...eller den är halvfärdig iaf. kram i regnvädret!


elefanttävlingKolla in dessa fina elefanter!
Just nu kan alla vara med o tävla för att vinna en av dessa söta.
Gå in på solig och var med och tävla!

klänningar till bröllop

nästa helg är det bröllop. mina kläningar från shanghai är här, men jag kommer bara ha en av klänningarna. den rosa blir det på kvällen, fast den är lite stor i midjan. men jag kommer ha ett band runtom livet så den sitter lite bättre. sen på förmiddagen blir det en enklare klänning som är blåvit randing med halterneck som ni kna se på bilderna nedan.

biscotti

igår bakade jag biscotti. var lite sugen plus att jag aldrig har gjort det förrut. först trodde jag att det var helmisslyckat när de skulle in i ugnen andra gången såg de finfina ut.  har även städat, rensade massor av kläder också och ska snart ner till källaren o rensa lite jackor! västa städhelgen!

bild: privat


RSS 2.0