tvättar man inte håret?

Är så trött idag. Jag har så dålig karaktär. Planerar alltid att jag ska gå iväg och träna på morgonen innan jobbet, men när klockan ringer vid 7 så bara orkar jag inte. Hur mycket jag än peppar mig själv så orkar jag bara inte.
Efter en "vanlig dag på jobbet" (hälften av min avdelning sjuk och jag är som vanligt där) skulle jag träna!
Det blev spinning i en timma och mon dieu vad jag svettades! Det bara rann!
Det lät inte så mysigt och det var det inte heller.

Något jag undrar är hur kommer det sig att tjejer som har varit och tränar inte tvättar sitt på när man ändå duschar på gymet? Svettet samlas ju mest i hårbottnen och i håret. Hur kan bara gå ut från gymet nyduschad och stinka svett på huvet? Ärrrkk...

Jag är så sugen på att käka brunch. Får bli nästa helg...
Har beställt biljetterna nu och om 2½ vecka träffar jag min älskling!!! Skickade iväg skivan jag och lillsyrran hade bränt i helgen. Hoppas han gillar den.

Bussen hem var lång som alltid. Att jag bara orkar sitta så många timmar utan att få ryck alltså. Ont i örat har jag dock efter hörlurarna.

Ännu en jobbdag imorgon. Hur orkar alla människor i världen...


Klippt

Min första blogg.

Är hemma och hälsar på mina föräldra och syskon sen jul/nyår.
Känner mig gammal när min syster introducerar mig till något som blogg. För 5 år sen var det Lunarstorm som gällde och då var det självklart för mig...och nu är det visst blogg.

Klippte mig idag. Senast jag gjorde det var när? Minns inte riktigt. Men håret blev bra fastän jag blev utstirrad som en apa i bur. Funderar hela tiden om jag ska åka ner till CH eller inte under påsken. Har ju ändå tagit ledigt från jobbet en halv dag.

Längtar tills sommaren......


image1


RSS 2.0