adventure

i helgen blev jag utelåst från min lägenhet. ahhhhh säger jag bara. det var såååå klantigt av mig. men det fixade sig till slut iaf och allt var frid o fröjd. värsta äventyret. min familj är upp i sthlm o hälsar på en vecka och det är kul. lillebror sov över hos mig och var tvungen att gå upp kl 7 imorse med mig för att jag skulle jobba. hehe. det var jobbigt att gå upp tidigt men det gick.
stack sen till familjebostäderna för att skriva på min lägenhets kontrakt! äntligen har jag ett 1:a hands kontrakt i Stockholm. Hur länge har jag bott här, typ 4 år snart o äntligen!!!
snart har ju halva dagen gått och bara en halv dag kvar att träla. sen är det 3 dagar kvar efter det. snart, snart...jag kan nästan se min semester hägra vid hörnet bara. det bästa är ju att många är tillbaka från sin semester och de ser inte framemot en höst att jobba medans jag har inte ens haft semester. det känns ganska bra måste jag erkänna. heheehehhee!!!

dyra mango


igår var jag o handla och köpte de dyraste mango jag har köpt på länge. två stycken för typ 60kr! men det är det värt, de är ju så otroligt söta dessa mango från Pakistan.
imorse när jag vaknade lukta det skit inne i lägenheten, det stank sopor, bläääää
mina sopor hade börjat lukta något enorm, så det första jag gjorde var att slänga soporna. vilken härlig syssla att börja med när man vaknar.
äntligen fredag igen och imorgon får jag sova länge.... ska gå till blackeberg och se hur långt de har kommit med lägenheten. vore coolt ifall det snart var klart. eller det måste snart vara klart eftesom det är flytta dags i december. men innan dess kommer augusti och semester...
veckan innan vi drar till Italien så ska vi nån stans och bada, men vart? kanske frankrike? går ju snabbt och bila dit, kan knappt ta mer än 3½ timme eller? jajja, vi får se vad vi gör. vad vi än gör så kommer det vara toppen. får bara inte glömma att hämta M:s snorkelutrustining som är i renoverings lägenheten.
köpte en klänning på Lindex idag, en klänning som jag har viljat ha hela tiden men varit för dyr. o nu var den på rea och så köpte jag, men nu jag när tänker efter så vet jag inte om jag vill ha den. men förmodligen behåller jag den. åt en tårtbit på jobbet eftersom en kollega fyllde år...det var gott men jag känner mig så uppsvullen, jag springer flera km varje vecka för att gå ner och så käkar jag värsta tårta ahhhhh....
hoppas på att ikväll käka nachos med guacumole. mums!!!

ännu en dag

slutar snart och ska iväg till gymet och springa. undra om jag orkar springa 5km idag igen? spelar ingen roll för jag har nått mitt mål och jag är så stolt över mig själv.
igår bokade jag hotellet i rom, det blev superbilligt men det blir andra priser i venedig. det är en av de dyraste städerna i itialien. men hur härligt kommer det inte bli att vara där med M? kommer bli toppen. hoppas vi har råd att åka nånstanns och bada innan italien. skit vad många pizzor och pasta jag kommer att äta. vilken tur att jag inte äter så mycket av något av det just nu då. annars hade jag varit ganksa trött på det när jag inte ens har kommit fram. min mage mår verkligen inte så bra alltså, bara bubblar och bubblar. jag önskade att jag har sommarlov som man hade när man var "liten". det hade varit toppen att få sova sent och göra precis vad man ville. jag längtar till semester!!! nästa vecka kommer jag sitta helt själv på min avdelning och det är ju faktiskt inte så kul. inte roligt alls. hoppas det är lunga huset då så jag kan slappa lite. annars har det varit mycket att göra fastän det är lågsäsong.

i måndags såg jag harry potter. den var super bra måste jag säga. det är nog en av de följetångerna som bara blir bättre och bättre. men kanske för att jag vet vad som händer. på lördag kommer ju den sista bok ut på engelska. men jag ska vänta till den kommer på svenska. men det kliar lite i fingrarna och det blir svårt att hålla sig borta från boken men jag ska inte tjuvläsa. det var ju hur tramsigt som helst med denna kopierade versionen som finns ute på nätet enligt alla tidningar. om man är en riktig harry potter fan så väntar man tills du har boken i handen. man vill inte läsa en bra bok från datorn. så knäppt att folk gör så, vad är nöjet med det? är det inte spännande och vänta tills boken verkligen är ute till försäljning? det är ju helt underbart när du håller i en efterlängtad bok i handen och ska börja läsa. visst var de söta när hela storyn började? gulligt!

RSS 2.0