day four in london town



bild: privat

dag 4. hmm...måste tänkta till o försöka minnas. det var ett tag sen nu vi var iväg. vad gjorde vi denna dagen?
jo, idag skulle vi bara åka the tube. vi började med att ta oss till oxford street för att lämna tillbaka saker som vi köpte under dag 3 för att vi inte var nöjda med saken. minns inte ens vad det var vi lämna tillbaka. men jag minns att när vi kom fram öppna de inte förrän kl. 12 eftersom det var en söndag.

så vi tog tunnelbanan österut för att se och gå på den berömda tower bridge. men s trodde hela tiden att den hette london bridge, som är bron före tower bridge. så vi tog oss till london bridge. när vi var där förstod jag ingetting. vad var det som var så fint med denna bron frågade jag henne? det är en helt enkel stenbro där bilar kör som galningar. s fattade heller ingetting, men hon sa: vad heter den stora bron då som är så känd? vi såg oss runt om och såg andra turister fota på andra sidan. aha...där är bron som vi skulle till säger hon.

så det är bara till att ta oss tillbaka till tunnelbanan för att ta oss till tower bridge. fast när vi kom fram så fick vi ju se tower of london samtidigt så vi var glad för det :)
efter många poseing framför kameran med bron i bakgrunden tog vi en buss som körde över bron, och så fick vi en sightseeing tur där också och sen över waterloo bridge till covent garden för att ta oss till china town...igen...vi är trots allt kineser eller hur :P

vi var hungriga och vi ville äta dim sum! och det var just det vi åt! mumsigt!

efter lunch tog vi oss tillbaka till oxford street för att lämna tillbaka de saker vi inte ville ha, tog tunnelbana till notting hill för att se marknaden där. men vi var sååå trötta när vi kom fram så vi gick till min favvo fikastället le pain quotidien och fika istället. det var mysigt där som alltid. sen på vägen till portobello road fanns det så många fina butiker med kläder. särskilt kläningar! kläningar i massa! o jag kunde inte hålla mig borta. så när vi väl kom fram till portobello road så var det stängt såklart...men inte var vi lessna för det :)

sista kvällen bestämde vi oss för att ta oss till brick lane, som vi har hört att det ska vara den bästa partygatan. men när vi kom fram fann vi endast massor, massor av indiska restauranger. det var india town. åt en god indisk middag och sedan tog vi tunnelbanan hem igen. fast skönt var väl det för vi var trötta som vanligt...


PLEASE MIND THE GAP! :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0