day 3 in london town

dag 3. började med att köpa åkkort för att ta bussen till madame tussaud. det skulle vara vår bussdag i london. stod i kö för att komma in och medans jag stod i kö sprang s för att handla cola till mig o en glass till henne. tillbaka kommer hon med en stor glass, en flaska cola till mig och en jättestor crépe fylld med nutella. vi hade nyligen ätit frukost...

efter en runda inne i madame tussaud börjad vi faktiskt bli lite trötta på alla vaxdockor och ville bara ut därifrån.

när vi väl kom ut tog vi en buss till kings cross station. vad vore en resa till london utan att besöka denna tågstation där harry potter tar hogwartståget till skolan? inte alls en bra londonresa. tyvärr när vi leta efter spår 9 och 10 inser vi att de håller på att bygga om en hel del och för att komma till de spår 9 eller 10 måste man ha ett kort för att komma genom spärren. tråkigt, men vi kom till kings cross station iaf.


åt en halvläskig fish and chips lunch och tog sedan bussen till covent garden. gick runt på en mysigrunda där och sedan drog vi vidare till oxfoord street för shopping.


denna dag var vi lite klokare och tog oss hem till hotellet för att lämna alla saker vi har shoppat och gick direkt iväg för att äta middag. tyvärr blev middagen inte så bra eftersom vi hade bestämt oss för att äta något engelskt. blää...men sen satt vi ute på uteservering med en flaska bubbel o snacks. vilket bra avslut på denna dag alltså!


bild: privat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0